#gmk gesmark tey

GesMark.es GMK

Buscar

Ir al Contenido

Serveis

Catalan


El Disseny Gràfic
és una professió que la seva Principal activitat és l'acció de concebre , programar , projectar i realitzar Comunicacions Visuals , produïdes en general per mitjans industrials i destinades a transmetre missatges específics a Grups Socials determinats , amb un propòsit clar i específic .

Aquesta és l'activitat que possibilita comunicar gràficament idees , fets i valors processats i sintetitzats en termes de forma i comunicació , factors socials , culturals , econòmics , estètics i tecnològics . També es coneix amb el nom de disseny en comunicació visual , a causa que alguns associen la paraula gràfic únicament a la indústria gràfica , i entenen que els missatges visuals es canalitzen a través de molts mitjans de comunicació , i no només els impresos .

Donat el creixement veloç i massiu en l'intercanvi d' informació , la demanda de dissenyadors gràfics és més gran que mai , particularment a causa del desenvolupament de noves tecnologies i de la necessitat de prestar atenció als factors humans que escapen a la competència dels enginyers que les desarrollan.

Algunes classificacions difoses del disseny gràfic són: el disseny gràfic publicitari , el disseny editorial , el disseny d'identitat corporativa , el disseny web , el disseny d'envàs , el disseny tipogràfic , la cartelleria , la senyalètica i l'anomenat disseny multimèdia , entre d'altres .

English | Castellano | Catalan | French | Mapa del Sitio


Regresar al contenido | Regresar al menú principal